About us

Om os

 

Vi er et lille pensionat, der lægger vægt på den personlige og hjemlige atmosfære. Vi tilbyder ikke den store luksus, men til gengæld et rart og venligt sted med fem dobbeltværelser med enkeltsenge og fælles toilet- og badefaciliteter. Der er gratis wi-fi overalt i huset.

Inden bestilling

I forhold til morgenmad og køkkenfaciliteter består vores bed and breakfast af to afdelinger: 2 værelser i stuehuset med el-kedel og siddekrog, og 3 værelser i den nye vestlænge.

- Morgenmad serveres i vestlængen mellem kl. 08 og 09 (med mindre der aftales specielt) og bedes venligst såvidt muligt bestilt inden ankomsten. Der betales separat for morgenmad.

- Gæsterne har adgang til køkken-alrum og opholdsstue i vestlængen, hvor der bedes taget de nødvendige hensyn til andre gæster. Her har man mulighed for at tilberede egen morgenmad, samt the og kaffe. Der er mulighed for at tilberede lettere måltider efter forudgående aftale. 

Øvrige informationer

Madpakker til udflugter smører vi gerne mod betaling, blot vil vi bede om, at de bestilles dagen før.

Det er muligt at benytte vaskemaskine for et mindre beløb.

Parkering på gårdens område er gratis for gæsterne.

Nærmeste supermarked finder man i Flauenskjold (4 km), hvor der også findes en frisør og fodterapeut. Dronninglund (10 km) er en god lille handelsby med adskillige butikker, supermarkeder, et par restauranter og to pizzariaer.

Om sommeren er Ellekær-Gårds terrasse og udendørs område et rart sted at slappe af og betragte det rige fugleliv.

Voergård Slot fra 1300-tallet med en af de fineste kunstsamlinger i Norden, ligger 2 km fra gården, mens Sæby Strand og Asaa Strand med fuglereservat ligger cirka 20 minutters kørsel herfra. Muligheder for fritidsaktiviteter i nærheden omfatter kanoture på Voer Å, Middelalderdage på Voergård Slot i juli måned, Dronninglund Golfklub og spadsereture i Storskoven og den fredede Sømose. Dorf Møllegård med jagt- og forstmuseum byder på forskellige aktiviteter som bagedage med arbejdende mølle, syltedage m.m. Gæsterne er i øvrigt velkomne til at hilse på gårdens venligtsindede ponyer og katte.