Om os

 

Vi er et lille pensionat, der lægger vægt på den personlige og hjemlige atmosfære. Vi tilbyder ikke den store luksus, men til gengæld et rart og venligt sted med fem dobbeltværelser med enkeltsenge og fælles toilet- og badefaciliteter. Der er gratis wi-fi overalt i huset.

Inden bestilling

I forhold til morgenmad og køkkenfaciliteter består vores bed and breakfast af to afdelinger:

- I den klassiske afdeling serveres der morgenmad v. forudbestilling dagen forinden, og der er kun adgang til køkkenet under serveringen.

- I den moderne afdeling har gæsterne adgang til køkken-alrum og opholdsstue. Her har gæsterne mulighed for at tilberede deres egen morgenmad, samt the og kaffe. Da vi har alle moderne køkkenfaciliteter er der således rig lejlighed for at opbevare egen mad/drikke, samt at tilberede lettere måltider efter forudgående aftale. 

Øvrige informationer

Madpakker til udflugter smører vi gerne mod betaling, blot vil vi bede om, at de bestilles dagen før.

Det er muligt at benytte vaskemaskine for et mindre beløb.

Parkering på gårdens område er gratis for gæsterne.

Nærmeste supermarked finder man i Flauenskjold (4 km), hvor der også findes en frisør. Dronninglund (10 km) er en god lille handelsby med adskillige butikker, supermarkeder, et par restauranter og to pizzariaer.

Om sommeren er Ellekær-Gårds terrasse og udendørs område et rart sted at slappe af og betragte det rige fugleliv.

Voergård Slot fra 1300-tallet med en af de fineste kunstsamlinger i Norden, ligger 2 km fra gården, mens Sæby Strand og Asaa Strand med fuglereservat ligger cirka 20 minutters kørsel herfra. Muligheder for fritidsaktiviteter i nærheden omfatter kanoture på Voer Å, Middelalderdage på Voergård Slot i juli måned, Dronninglund Golfklub og spadsereture i Storskoven og den fredede Sømose. Dorf Møllegård med jagt- og forstmuseum byder på forskellige aktiviteter som bagedage med arbejdende mølle, syltedage m.m. Gæsterne er i øvrigt velkomne til at hilse på gårdens venligtsindede ponyer og katte.